Het 3Care programma

3Care is een 2 fasen-plan.

 

Fase 1 is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Het lichaam schakelt van koolhydraatverbrander over naar vetverbrander. Je kunt tot 12 x per dag iets eten. Je mag geen hongergevoel ervaren. Deze fase duurt 30 dagen of tot je doel bereikt is. 

 

 Een schoon lichaam neemt voedingstoffen beter op en zorgt voor een sterk fundament. De voedingslijst bestaat uit groente, fruit, vlees, vis, graan en zuivel maar ook is er volop keuze voor vegetarische, glutenvrije en lactosevrije voeding. Er zijn voorbeelddagen maar u kunt dat aanpassen naar eigen smaak. In de vetverbrandingsfase komt de bloedsuikerspiegel tot rust en kan de stofwisseling zich herstellen.

 

Fase 2 is de overgang naar stabiliteit in het lichaam. Zo wordt de kans op terugval zoveel mogelijk beperkt. In deze fase breiden we geleidelijk het voedingspatroon uit. Een gezonde levensstijl wordt nu een vanzelfsprekendheid. 

 

Multi AMino Excellent en Bio Salmon Fresh

 

Om er zeker van te zijn dat het lichaam in balans blijft tijdens dit proces, heeft 3Care een uniek combi-pakket met essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren bevat. Dit supplement zit in een handige en hygiënische doordrukstrip.

 

Het 3 care programma zorgt voor stabiele toekomst met meer energie, vitaliteit en een blijvende gewichtsbeheersing. 3Care-programmaheeft onder ander een gunstige invloed op bloedsuiker, diabetes, gewrichten, libido, vermoeidheid, migraine, schildklier en menopauze, darmflora en slapen

 

De kosten

 

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om uw doel te bereiken. Samen maken we een programma voor u op maat. Om toch een indruk te geven:

 

U kunt al starten met het programma voor € 139,30. Voor dit bedrag krijgt u de 3Care informatiemap + inlogcode voor de 3Care website, supplementen voor 2 maanden en een doosje ketosticks. Verder krijgt u elke week het 'Recept van de week' in uw mailbox.